Usein kysytyt kysymykset
- Humasin ostamani Indonesialainen Tempen pinnalla harmaita tai mustia, homen näköisiä pilkuja?
Vastaus:
Harmaat tai mustaat pilkuut eivät ole merkki pilaantumisesta, ne johtuvat Rhizopus sienen itiöstä. Tämä ei vaikuttaa makuun tai laatuun ja normaalia tempessä.
- Mistä Indonesialainen tempe saa ostaa?
Vastaus:
Myyntipaikassa Indonesialainen tempe löytyy yleensä kylmäkaapista ja päivittäistavarakaupassa vegehyllystä.
- Voiko Indonesialainen tempe pakastaa?
Vastaus:
Indonesialainen Tempe voi halutessa pakastaa. Pakastaminen ei vaikuttaa koostumukseen, tuoksuun tai makuun.
- Voiko Indonesialainen Tempe syödään selaisenaan?
Vastaus:
Indonesialainen Tempe on tehty fermentoisdusta keitetystä soijapavusta, mutta suositelemme kypsentämistä enen käyttöa 80o C minimissään 60 sekuntia.