Tempepizza (V)

Ainesosat:
1 kpl pizzapohja 21 cm
50 g vegepizzajuustoraaste
2 rkl tomaattikastike
2 kpl kirsikkatomaatti, leikkaa viipaleiksi
6 kpl etikkakurkku viipaleita
2 rkl rapsiöljy
Rukola
 
Ohje:
  1. Leikkaa tempe viipaleiksi. Kuumenna rapsiöljy pannulla ja ruskista tempe viipale molemmin puolin noin 1-2 minutti. Nosta tempe pannusta. 
  2. Levitä pizzapohjan päälle tomaattikastike ja sen päälle juustoraaste, etikkakurkku, kirsikatomaatti, ruskistettu tempe. 
  3. Paista pizza uunin keskiosassa 230 asteessa noin 10-12 minuuttia. 
  4. Ripottele rukola 
  5. Tarjoa tempepizza kuumana.
 
Lisätiedot: Vegaaninen
 
- Resepti: Juwati Alho –