Anopin Tempekiusaus (V, G)
Ainesosat:
500 g peruna-sipulisekoitusta
300 ml kasvisruokakermaa
2-3 rkl rypsiöljyä
1 kpl keskikokoinen sipuli
2 kpl valkosipulikynttä
½ tl mustapippurirouhetta
1 tl grillimaustetta
½ suolaa
Ohje:
- Leikkaa tempe suikaleiksi
- Silppua sipuli ja valkosipuli
- Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota sipulit sekä valkosipulit. Lisää tempesuikaleet ja jatka paistamisesta kunnes tempen pinnat ovat hiukan ruskistuneet. Kaada uunivuokaan.
- Sekoita joukkoon peruna-sipulisekoitus ja mausteet. Kaada kasvisruokakerma.
- Kypsennä uunin keskiosassa 200C asteessa n. 1-1¼ tuntia tai kunnes perunat ovat kypsiä (tarkista aika perunapakkauksesta).
- Tarjoa etikkapunajuuren kanssa.
Lisätiedot: Vegaaninen, gluteeniton
- Resepti: Anoppi -