Vaihda navigointi
TUOTTEET
MYYNTIPAIKAT
RESEPTIT
LEHTIARTIKKELIT
AJANKOHTAISTA
Moi! Mahtavaa, että olet täällä. Sivustomme käyttää evästeitä. Lue lisää evästeistä ja hallinnoi omia tietojasi ”Lisätietoja”-linkistä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja
OK
Olet tässä:
Etusivu
RESEPTIT
Liha
Rendang (karamellisoitu naudanlihacurry pata)
Tuoteryhmät
Maustekastikkeet
Maustetahnat
Sambal (Tulinen chilitahna)
Härkä- & Soijatempe
Tulosta
Sähköposti
Rendang (karamellisoitu naudanlihacurry pata)
Ainekset:
500 g naudan sisäpaisti
50 g
Greenjava Rendang tahna
2 rkl rypsiöljy
2 dl kookoskermaa
2,5 dl vettä
1 tl suola
1 tl sokeri
Ohje, katso video loppuun.