Rendang-Naudanliha

Ainesosat:
1 pussi Greenjava Rendang tahna 50g
500 g naudanpaisti
4 dl kookoskermaa
1,5 l vettä
1 rkl rapsiöljy
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
Sambal bawang / Sambal Hijau makuusi mukaan
Ohjeet:
-
Kuumenna wokkipannulla 1 rkl öljyä ja lisää Rendang tahna-ainekset. Sekoita kunnes aromit vapautuvat.
-
Lisää 500 g naudanpaistia noin 50g:n painoisina siivuina. Paista sekoitellen kunnes lihan pinta ruskistuu.
-
Lisää 4 dl kookoskermaa ja 1,5 l vettä. Keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen noin 3 tuntia kunnes kastike on paksuuntunut ja karamellisoitunut. Mausta suolalla (noin 1 tl) ja sokerilla (noin 1 rkl).
-
Tarjoile riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.