UUTUUS!
Paahdettu Tempe (V, G)
Ainesosat:
200 g Greenjava Tuore Härkäpapu-/Soijatempeä
2 rkl rapsiöljya
2 rkl ketsuppia
¼ tl sitruunapippuria
Ohje:
- Viipaloi tuore härkäpapu/soijatempe noin ½ cm siivuiksi.
- Marinadikastike: Sekoita keskenään rapsiöljy, makea härkäpapu-/soijakastike, ketsuppi ja sitruunapippuri.
- Laita marinadikastike ja viipaloidut tempet minigrippussiin, sekoita ja anna tempet olla pussissa.
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Odota kunnes uuni on saavuttanut tasaisen lämpötilan, sitten laita tempet leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle.
- Paahda tempet uunissa n. 20 minuuttia:
- Käännä tempet 10 minuutin kuluttua, voitele ylimääräisellä marinadikastikeella ja paahda 5 minuuttia.
- Käännä tempet, voitele marinadikastikeella ja paahda 5 minuuuttia.
- Tempe on valmista kun se on saanut kauniin rapean pinnat ja marinadikastike on karamellisoitunut.
Lisatiedot: Vegaaninen, gluteeniton
- Resepti: Juwati Alho -