Soijatempewokki (V, G)

Ainesosat:
200 g vihreitä papuja paloina
150 g mungpapu ituja
3 rkl rypsiöljyä
1 kpl salottisipuli
3 kpl valkosipulinkynttä
2 kpl laakerinlehtiä
1 kpl chili (valinnainen)
1 tl sokeri
1 tl makea soijakastike
½ tl suolaa
2 dl vettä
Ohje:
- Kuutioi indonesialainen tempe
- Viipaloi salottisipuli, valkosipuli ja chili ohueksi
- Kuumenna wokkipannu, lisääöljyä ja paista miedolla lämmöllä salottisipuli-, valkosipuli- ja chiliviipaleet sekä laakerinlehti kunnes ne ovat pehmenneet hiukan. Lisää soijatempekuutiot ja jatka paistamista kunnes tempen pinnat ovat ruskistuneet.
- Lisäävesi, suola, sokeri, makea soijakastike. Anna kiehahtaa, lisääensin vihreä papu ja sitten muutaman minuutin kuluttua mungpapu ituja.
- Keitä ja sekoittele vielä muutama minuuttiniin, että neste on vähentänyt ja ruoka on kypsää.
- Tarjoa jasmiiniriisin kanssa.
Lisätiedot: Vegaaninen, gluteeniton
- Resepti: Juwati Alho -