Maustekastikkeet

Kecap Manis (Indonesialainen makea soijakastike) ja Makea härkäpapukastike (Soijaton korvike soijakastikkeelle)
 
Ensimmäinen Suomessa kehitetty ja valmistettu luonnollisella käymismenetelmällä GREENJAVA® Gluteeniton Makea Härkäpapu- ja –soijakastike kecap manis ovat maustekastikkeet jotka sopii erinomaisesti sekä pöytämausteeksi että ruoan valmistukseen korostamaan sekä parantamaan muita makuja. Antavat ihanaa syvää makua, joka toimii myös makeutusaineen ja suolan sijasta sekä lisäksi antaa tummaa väriä. Mausta ruoka ympäri vuoden: Marinadiin, wokkiin, keittoihin, kastikkeisiin tai dippiin sellaisenaan nautittavaksi. MAKEA HÄRKÄPAPUKASTIKE on soijaton korvike soijakastikkeelle.
 
Tuotteiden pääraaka-aineet: Suomalainen luomu härkäpapu, GMO-vapaa luomu soijapapu EU:n alueelta saatavista raaka-aineesta.

Lisätiedot, tutustu maustekastikkeet valikoimaamme. GREENJAVA® Kecap Manis / Makea soijakastike ja Makea härkäpapukastike / soijaton korvike soijakastikkeelle myynnissä K-Kaupat, Prisma, Food Herkku koko suomen laajuisesti. 
Jos omasta lähikaupasta ei vielä löydy, niin vinkatkaa ihmeessä kaupan henkilökunnalle: Food service pakkaukset Ota meihin yhteyttä >>

Maustekastikkeet

Kecap Manis / Makea soijakastike

100% vegaaninen, GMO-Vapaa, gluteeniton, väriaineeton, ...

Makea härkäpapukastike

100% vegaaninen, gluteeniton, väriaineeton, lisäaineeton.