Tulosta
 
Soijatempewokki (V, G)
 
 
 
Ainesosat:
200 g Java Kitchenin Indonesialainen tempe (fermentoitu soijavalmiste)
200 g vihreitä papuja paloina
150 g mungpapu ituja
3 rkl rypsiöljyä
1 kpl salottisipuli
3 kpl valkosipulinkynttä
2 kpl laakerinlehtiä
1 kpl chili (valinnainen)
1 tl sokeri
1 tl makea soijakastike
½ tl suolaa
2 dl vettä
 
 
Ohje:
  1. Kuutioi indonesialainen tempe
  2. Viipaloi salottisipuli, valkosipuli ja chili ohueksi
  3. Kuumenna wokkipannu, lisääöljyä ja paista miedolla lämmöllä salottisipuli-, valkosipuli- ja chiliviipaleet sekä laakerinlehti kunnes ne ovat pehmenneet hiukan.        Lisää soijatempekuutiot ja jatka paistamista kunnes tempen pinnat ovat ruskistuneet.
  4. Lisäävesi, suola, sokeri, makea soijakastike. Anna kiehahtaa, lisääensin vihreä papu ja sitten muutaman minuutin kuluttua mungpapu ituja.
  5. Keitä ja sekoittele vielä muutama minuuttiniin, että neste on vähentänyt ja ruoka on kypsää.
  6. Tarjoa jasmiiniriisin kanssa.
 
Lisätiedot: Vegaaninen, gluteeniton 
 
- Resepti: Juwati Alho -