Tempe
 
Mitä on tempe?
Tempe on fermentoitu keitetty soijapapu kotoisin Indonesian Jaavan saarelta.  Tämän käyminen sitoo soijapavut tiiviisti kiinteän valkoiseksi kakuksi ja voidaan leikata veitsellä ohuiksi viipaleiksi. Tuoreen tempen aromia voidaan kuvailla pähkinäiseksi, lihaisaksi tai sienimäiseksi.
 
Mitä tempestä voi valmistaa? 
Käytä tempeä kuin lihaa. Ruuan raaka-aineena tempe on erittäin monipuolinen ja siitä voidaan valmistaa ruokaa monilla eri resepteillä. Se imee hyvin muiden ainesosien makuja. Tempe syödään paistettuna, keittona, grillattuna, friteerattuna tai höyrytettynä.
 
Miksi tempe on hyvää?
Tempe on lyhyesti prosessoitu kasviproteiini valmiste ja ei ole vain tunnettu että on hyvän makuinen mutta tempellä on myös hyvät ravintoarvot.
 
Kenelle tempe sopii?
Indonesiassa Tempe on kansan arkiruokaa ja suosittu proteiinin lähde. Nykyisin Tempe on tunnettu terveyshyödyistään ja valmistetaan maailmanlaajuisesti. Tempe on hyvän makuinen tuote joka sopii kaikille ja paras proteiinin lähde henkilölle joka haluaa päästä eroon lihasta erinomaisena lihan korvikkeena.
 
Valmistamamme tempen makuvaihtoehtoina valikoimassa ovat:
  • Tuore Härkäpaputempe
  • Tuore Soijatempe
 
Lisätiedot, tutustu tempe valikoimaamme. Mikäli haluat tuotteitamme lähikaupastasi, kerro tuotetoiveesi lähikaupan henkilökunnalle tai suoraan kauppiaalle. 
HoReCa pakkaukset Ota meihin yhteyttä >> Autamme mielellämme ruokaresepteissä.
Tulokset 1 - 2 / 2

Härkä- & Soijatempe

Tuore Härkäpaputempe

100% vegaaninen, gluteeniton, lisäaineeton, ...

Tuore Soijatempe

100% vegaaninen, gluteeniton, GMO vapaa, lisäaineeton, ...