JK Alhon perusti Juwati (Indonesialainen) ja Kimmo Alho 2006. Vuoteen 2015 asti maahantuomme sisustustuotteita Indonesiasta.

Vuonna 2010 keväällä JK Alho aloitti maahantuomaan myös Indonesialaisia ja Aasialaisia elintarvikkeita.

Vuonna 2016 keväällä JK Alho aloitti soijatempe, sambal ja mausteseos tuottajana. Tuotantolaitokseltamme valmistuu Java Kitchen-perheen herkulliset tuotteet. Asiakkaat voivat valmistaa maistuvan aterian soijatempe raaka-aineena käyttäen valmista mausteseosta tai sambalia. Soijatempe, sambal ja mausteseos tehdään perinteisillä indonesialaisilla resepteillä.

 

Tie omaan tuotantoon

Elintarvikkeiden maahantuonnin alusta 2010 alkaen soijatempestä on tullut suosikki tuontituote elintarvikeiden myynnissämme ja tuotetteen rajallinen saatavus on ollut joskus ongelmana. Tuotekehitys alkoi 2014 ja 2015 hankin lisäkoulutusta sekä mentorointia Suomessa ja Indonesiasta.