Usein kysytyt kysymykset
 
 
  • Humasin ostamani Indonesialainen Tempen pinnalla harmaita tai mustia, homen näköisiä pilkuja?
Vastaus:
Harmaat tai mustaat pilkuut eivät ole merkki pilaantumisesta, ne johtuvat Rhizopus sienen itiöstä. Tämä ei vaikuttaa makuun tai laatuun ja normaalia tempessä. 
 
  • Mistä Indonesialainen tempe saa ostaa?
Vastaus:
Myyntipaikassa Indonesialainen tempe löytyy yleensä kylmäkaapista ja päivittäistavarakaupassa vegehyllystä. 
 
  • Voiko Indonesialainen tempe pakastaa?
Vastaus:
Indonesialainen Tempe voi halutessa pakastaa. Pakastaminen ei vaikuttaa koostumukseen, tuoksuun tai makuun. 
 
  • Voiko Indonesialainen Tempe syödään selaisenaan?
Vastaus:
Indonesialainen Tempe on tehty fermentoisdusta keitetystä soijapavusta, mutta suositelemme kypsentämistä enen käyttöa 80o C minimissään 60 sekuntia.