Kookos-lehtikaalitempe

Ainesosat:
Rypsiöljyä
Lehtikaalia revittynä
1 sipuli
1 porkkana
Chiliä
4 kynttä valkosipulia
1/2 rkl soijakastiketta
1 tlk kookosmaitoa
suolaa
lime
 
Ohje:  
Pilko tempe reiluiksi paloiksi ja paista muutama minuutti öljyssä. Siirrä sivuun. Freesaa pilkottua sipuli ja siirrä sivuun, sama juttu lehtikaalille ja kuorimaveitsellä höylätylle porkkanalle. Mausta kaikki aina kevyesti suolalla. Heitä mortteliin tuoretta chiliä, muutama valkosipulinkynsi ja puoli rkl soijakastiketta, hiero tahnaksi. Lataa pannulle kookosmaito ja tahna. Anna hönkyä pari minuuttia ja lisää sivuun laittamasi kasvit. Tarkista parin minuutin päästä suola.
Tarjoa nuudelien kanssa ja purista päälle limeä.
 
Kuva ja resepti: Vesa Lehto, Ravintolakokki / bloggaaja http://polkkapossu.blogspot.fi/2016/09/java-kitchenin-tempe.html