Rendang-Naudanliha
 
 
Ainesosat:
500 g naudanpaisti
4 dl kookoskermaa
1,5 l vettä
1 rkl rapsiöljy
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
 
Ohjeet: 
  1. Kuumenna wokkipannulla 1 rkl öljyä ja lisää Rendang tahna-ainekset. Sekoita kunnes aromit vapautuvat.
  2. Lisää 500 g naudanpaistia noin 50g:n painoisina siivuina. Paista sekoitellen kunnes lihan pinta ruskistuu. 
  3. Lisää 4 dl kookoskermaa ja 1,5 l vettä. Keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen noin 3 tuntia kunnes kastike on paksuuntunut ja karamellisoitunut. Mausta suolalla (noin 1 tl) ja sokerilla (noin 1 rkl). 
  4. Tarjoile riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Muut reseptit >>