Rendang tahna 50g

PDFTulostaSähköposti
100% kasviperäinen, luontaisesti gluteeniton, laktoositon, väriaineeton, lisäaineeton, ei lisättyä suolaa, pääraakaaine Suomesta, valmistettu Suomessa.
Kuvaus
 
Rendang tahna 50g
 
Rendang on aromaattinen ja mausteinen karamelisoitu lihapataruokaa. Valmistamamme Suomalaisista raaka-aineista valmistetulla Java Kitchenin Rendang tahnalla valmistat aitoa indonesialaista Rendangia. Rendang tahna on 100% kasviperäinen, lountaisesti gluteeniton, laktoositon, väriaineeton, lisäaineeton eikä siihen ole lisätty suolaa, pääraakaaine Suomesta ja valmistettu Suomessa. Rendang tahna sopii myös kasvis-(tempe, peruna), kana-, maksa- ja kananmuna Rendangiksi.
 
Ainesosat:
Salottisipuli*, valkosipuli, punainen paprika*, kookoshuitale, sitruunaruoho, galangal, inkivääri, kurkuma, kaffirlimen lehti, laakerinlehti, bankulpähkinä, mausteet, rapsiöljy*. * = Suomalainen raaka-aine.
 
Käyttöohje: Sopii erinomaisesti ruoan valmistukseen korostamaan sekä parantamaan muita makuja. Katso reseptit>> 
 
Säilytys: Huoneenlämmössä. Avattu pakkaus säilytetään jääkaapissa.
 
Ravintosisältö / Näringsdeklaration:  per 100g
Energia / Energi  2397 Kj / 572 Kcal
 Rasva / Fett  61 g
      -josta tyydyttynyttä / -varav mättade  8 g
Hiilihydraatit / Kolhydrater  5 g
      -josta sokereita / - varav sockerarter  4 g
Kuitua / Fiber  3 g
Proteiini / Protein  2 g
Suola / Salt  0,03 g
 
Vuonna 2011 ja 2017 CNN International järjesti "Maailman 50 herkullisimman ruuan” (World's 50 best foods) verkkokyselyn ja äänestäjät valitsivat Rendangin numero ykköseksi eli Rendang on maailman herkullisin ruoka.
 
Tuoteyksikko 50 g tuotteen EAN:: 6430065480020
Myyntierä 18 x 50 g myyntierän EAN: 6430065480037
 
HoReCa pakkaukset tai mikäli olette jälleenmyyjä ja kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme Ota meihin yhteyttä >>