Tempe
 
Mitä on tempe?
Tempe on fermentoitu keitetty soijapapu kotoisin Indonesian Jaavan saarelta.  Tämän käyminen sitoo soijapavut tiiviisti kiinteän valkoiseksi kakuksi ja voidaan leikata veitsellä ohuiksi viipaleiksi. Tuoreen tempen aromia voidaan kuvailla pähkinäiseksi, lihaisaksi tai sienimäiseksi.
 
Mitä tempestä voi valmistaa? 
Käytä tempeä kuin lihaa. Ruuan raaka-aineena tempe on erittäin monipuolinen ja siitä voidaan valmistaa ruokaa monilla eri resepteillä. Se imee hyvin muiden ainesosien makuja. Tempe syödään paistettuna, keittona, grillattuna, friteerattuna tai höyrytettynä.
 
Miksi tempe on hyvää?
Tempe ei ole vain tunnettu että on hyvän makuinen, mutta tempe on myös terveellinen (hyvät ravintoarvot). Java Kitchenin Suomessa valmistettu perinteinen Indonesialainen tempe proteiini 19 g / 100 g ja kuitu 8 g / 100 g sekä hiilihydraatti 0,3 g / 100 g (ravintoarvot ovat tutkittu laboratoriossa).
 
Kenelle tempe sopii?
Indonesiassa Tempe on kansan arkiruokaa ja suosittu proteiinin lähde. Nykyisin Tempe on tunnettu terveyshyödyistään ja valmistetaan maailmanlaajuisesti. Tempe on hyvän makuinen tuote joka sopii kaikille ja paras proteiinin lähde henkilölle joka haluaa päästä eroon lihasta erinomaisena lihan korvikkeena.
 
Valmistamamme tempe makuvaihtoehtoina valikoimassa on:
  • Tuore Härkäpaputempe
  • Tuore Soijatempe
Lisätiedot tutustu tempe valikoimaamme, HoReCa pakkaukset tai mikäli olette jälleenmyyjä ja kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme Ota meihin yhteyttä >>
Tulokset 1 - 2 / 2

Härkä- & Soijatempe

Tuore Härkäpaputempe

100% vegaaninen, gluteeniton, laktoositon, GMO vapaa, ...

Tuore Soijatempe

100% vegaaninen, gluteeniton, laktoositon, GMO vapaa, ...